Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Firelux kachelbrandstof

15 oktober 2012

Firelux kachelbrandstoffen heeft haar huisstijl gemoderniseerd en introduceert een nieuwe extreem zuivere kachelbrandstof : Firelux Clear op basis van GTL-technologie. Verkocht u nog geen Firelux? Dan is het nu tijd dat u een jerrycan in voorraad neemt, want de koude dagen staan voor de deur!

Firelux is vernieuwd. Wat is er veranderd? 
De Firelux in de blauwe jerrycan heeft plaats gemaakt voor een nieuwe verpakking en een nieuwe productnaam: Firelux Plus. De brandstof is hetzelfde gebleven. Daarnaast introduceert Firelux een nieuwe extreem zuivere kachelbrandstof op basis van GTL-technologie: Firelux Clear. Het is de schoonst verkrijgbare kachelbrandstof en geproduceerd uit zuiver aardgas! Beiden producten worden uitgebracht onder het merk Firelux Premium Heating Liquids. 

Firelux brandstoffen: voor petroleumkachels en petroleumkanonnen 
Niet alleen voor kachels maar ook voor petroleumkanonnen (veel gebruikt in werkplaatsen, productiehallen en in de bouw) zijn Firelux brandstoffen uitermate geschikt!

Meer productinformatie vindt u op de website 
www.firelux.nl Bezoek de website en lees meer over Firelux Plus en Firelux Clear, de duurzame Gas-To-Liquid technologie en de toepassing van de zuiverste kachelbrandstoffen. 

Folder Firelux Clear downloaden
Folder Firelux Plus downloaden


Heeft u nog vragen? Belt u dan gerust, wij staan u graag te woord. 

Met vriendelijke groet, 

Markon Tuinbouwtechniek

Terug

Markon Tuinbouwtechniek

Copyright © Markon VOF 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index