Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Robotmaaiers houden uw gazon in topconditie
Robotmaaiers

Robotmaaiers geschikt voor uw grasmat

Bent u opzoek naar een van onze robotmaaiers om uw grasveld in topconditie te krijgen én te behouden? U kunt namelijk ook bij ons terecht voor verschillende soorten robotmaaiers van het merk Ambrogio.

Welke robotmaaiers het beste in uw tuin past hangt af van verschillende factoren:

  • De maaigebieden en begroeiing
  • Oppervlakte van wat gemaaid moet worden
  • De staat van de huidige grasmat

In het hoogseizoen is meerdere malen maaien per week noodzakelijk. Hier heeft u natuurlijk niet altijd tijd voor, aangezien het een tijdrovende klus is. Markon biedt robotmaaiers aan die u het werk uit handen nemen, zodat u kan genieten van uw tuin zonder dat u hier elke week zoet mee bent.

Nog meer voordelen van robotmaaiers van Markon

Doordat de robotmaaier steeds een klein stukje van de grasmat afhaalt, wordt dit meteen weer gebruikt als voeding voor het gras. Hierdoor bespaart u op kosten voor het bemesten van de grasmat. Buiten dat gebruikt een robotmaaier nauwelijks energie en is het veel meer energiezuinig dan een reguliere grasmaaier.

Dankzij robotmaaiers van Markon hoeft u niet elke week meerdere malen met de grasmaaier over uw grasmat heen, met een liniaal de hoogtes opmeten en te kijken naar ongelijkheid. Door goede software te combineren met een slim ontworpen robotmaaier, geniet u van alle gemakken die de robotmaaiers u bieden!

Robotmaaiers van Markon

Door robotmaaiers van Markon kunt u deze zomer tijd én kosten besparen, zonder extra inspanningen te hoeven verrichten. Uw grasmaat is constant op de juiste hoogte, heeft een laag energieverbruik en zorgt voor een hergebruik van het gemaaide gras.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Markon VOF logo
Markon VOF

Stel uw vraag

Robotmaaiers

Markon Tuinbouwtechniek

Copyright © Markon VOF 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index