Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

robotmaaiers in Den Haag bij Markon
Den Haag

Robotmaaiers voor een keurig nette grasmaat in Den Haag

Bent u opzoek naar een robotmaaier voor uw tuin in Den Haag en omgeving? Heeft u een grasmat die naar uw mening te weinig wordt onderhouden door het gebrek aan tijd? Dan bent u bij Markon bij het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende robotmaaiers in ons assortiment.

Welke robotmaaiers het beste in uw tuin in Den Haag past hangt af van verschillende factoren:

  • De maaigebieden en begroeiing
  • Oppervlakte van wat gemaaid moet worden
  • De staat van de huidige grasmat
  • Uw wensen

Een groot voordeel is dat u veel tijd bespaard met het gebruik van een robotmaaier van Markon. In het hoogseizoen is het verstandig om uw grasmaat minimaal twee keer per week te maaien. Niet iedereen heeft hier tijd voor en als u er wel tijd voor heeft wilt u liever genieten van uw tuin. Dat snappen wij volledig! Een robotmaaier is dus de ideale oplossing voor uw tuin in Den Haag.

In Den Haag kosten besparen door robotmaaiers van Markon

Onze robotmaaiers hebben een laag energieverbruik, waardoor u kosten bespaard in vergelijking met een reguliere grasmaaier. Buiten dat u kosten bespaard op het energieverbruik, bespaart u ook nog eens op het bemesten van de grasmat. Omdat er steeds een klein stukje van de grasmat wordt afgehaald, worden de kleine stukjes achtergelaten in het gras. Dit zorgt ervoor dat het verteert en fungeert als voeding voor het gras. Hierdoor bespaart u ook nog eens op het bemesten van de grasmat.

Als de robotmaaier klaar is gaat het terug naar een door u aangewezen basisstation. Door middel van een omtrekkabel worden de grenzen bepaald waar er gemaaid mag worden. Ook kunt u instellen op welke tijden gemaaid wordt, zodat u ongestoord kunt genieten in uw tuin.

Robotmaaiers van Markon in Den Haag

Door de robotmaaiers van Markon kunt u tijd en kosten besparen in de omgeving van Den Haag. Zonder extra inspanningen is uw grasmaat steeds op keurige hoogte, heeft u een laag energieverbruik en wordt er gezorgd voor het hergebruiken van het gemaaide gras. U bent nu op de hoogte van de robotmaaiers, laat daarom uw grasmat ook op de juiste hoogte gebracht worden door robotmaaiers van Markon!

Neem contact op

Markon VOF logo
Markon VOF

Stel uw vraag

Robotmaaiers | Den Haag

Markon Tuinbouwtechniek

Copyright © Markon VOF 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index