Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Rupsdumper is de specialiteit van Markon, de specialist in tuin- en parkmachines van Delft en omgeving
Delft

Rupsdumper is de specialiteit van Markon, de specialist in tuin- en parkmachines van Delft en omgeving

Rupsdumper kopen in de buurt van Delft met uniek draaiende laadbak? Zoekt u een rupsdumper in de buurt van Delft die eenvoudig te bedienen is? Dan is een bezoekje aan de website van Markon beslist de moeite waard! De rupsdumper die Markon levert in de buurt van Delft en omgeving is van zeer degelijke kwaliteit. Wij hebben verschillende soorten modellen rupsdumper (s) in ons assortiment. Markon levert voornamelijk de rupsdumper van de merken:

  • Benz
  • IHI
  • Yanmar
  • Morooka

Deze rupsdumper beschikt over een 3ltr, 4 cilinder Kubota en Isuzu motor. Hiermee kan het optimale uit dit voertuig worden gehaald. Dat wilt u toch ook?

Rupsdumper voor alle soorten bouwlocaties

De Rupsdumper van Markon zijn geschikt voor bijna alle soorten bouwlocaties en zeer moeilijk begaanbaar terrein in Delft en daarbuiten. Deze rupsdumper wordt vooral gebruikt voor de grondverzet en het egaliseren van bouwlocaties. Hierdoor maken veel hoveniers, tuinders en aannemers gebruik van deze machine. Bent u op zoek naar een rupsdumper in de buurt van Delft? En wilt u ook gebruik maken van een rupsdumper om uw tuinbouw te verbouwen. Markon levert de rupsdumper vooral in de omgeving van De Lier waar het bedrijf gevestigd is.

Bens 250 rupsdumper

De Bens 250 rupsdumper is een rupsdumper die wij aan onze klanten leveren in de buurt van Delft en omgeving. Dit is het instapmodel en een uitstekende basis machines voor diverse opbouwmogelijkheden. Deze rupsdumper heeft een standaard laadbak en levert uitstekende prestaties. De handige draaibare zitplaats voor de bestuurder van de Bens 250 rupsdumper beschikt over een ergonomische stoel die draait met de stuurinrichting, voor een snelle en eenvoudige verandering van richting en een maximale zichtbaarheid tijdens het gebruik. Kies nu voor de rupsdumper van Markon in de buurt van Delft en profiteer van vele voordelen! Wenst u meer informatie te ontvangen over een rupsdumper, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Markon VOF logo
Markon VOF

Stel uw vraag

Rupsdumper | Delft

Markon Tuinbouwtechniek

Copyright © Markon VOF 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index