Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

Markon Tuinbouwtechniek

De Lier

Veegmachines laat u bezorgen door Markon in de buurt van De Lier

Veegmachines kopen bij een bedrijf in de buurt van De Lier? Veegmachines voor de tuinbouw, landbouw en industrie? Markon heeft jarenlange ervaring en een breed assortiment aan veegmachines. Met onze veegmachines zijn wij bekend in De Lier en daarbuiten. De veegmachines zijn uitermate geschikt voor het vegen van onder andere bedrijfspanden grote loodsen of gymzalen. Markon levert voornamelijk veegmachines van het merk Meclean. Dit zijn kwalitatief zeer goede veegmachines.

Manueel en elektrisch aangedreven veegmachines

Voor veegmachines kunt u bij Markon in de buurt van De Lier altijd terecht. Wij hebben manueel aangedreven veegmachines en elektrisch aangedreven machines. De elektrisch aangedreven veegmachines worden aangestuurd door een 12 volt of een 24 volt batterij die de veeg-zuigmachine met TRS aanstuurt. De capaciteit varieert van 3.000 vierkante meter per uur tot en met 18.000 vierkante meter per uur. Kortom, deze veegmachines die wij kunnen leveren in de buurt van De Lier en omgeving bevatten de volgende kenmerken:

  • 12 of 24 volt
  • TRS aansturing
  • Capaciteit van 3000 t/m 18000 m2 per uur

Informatie over veegmachines

Als u meer informatie, of een nieuwe veegmachines zoekt dan bent u bij Markon in de buurt van De Lier aan het juiste adres. Wij hebben verschillende veegmachines op voorraad. Markon levert veegmachines in de omgeving van De Lier en daarbuiten. Naast veegmachines hebben wij diverse andere soorten machines die inzetbaar zijn binnen de landbouwtechniek. Wilt u een machine op maat? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij hebben een eigen werkplaats in de buurt van De Lier waar wij deze kunnen maken.

Markon VOF logo
Markon VOF
Veegmachines laat u bezorgen door Markon in de buurt van De Lier
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Markon Tuinbouwtechniek

Copyright © Markon VOF 2019 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index